MALATYA / YEŞİLYURT - Mahmud Celaleddin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Okulumuz Demokrasi ve İnsan Hakları Kulübü öğrencileri Okulumuz çevresinde ağaçlandırmanın yetersiz olduğu bölümlerde fidan dikimi gerçekleştirdi. Emeği geçen danışman öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz..

Mrt

Mesleki tanıtım kapsamında ilçemiz müftülüğünde görevli Murakıp Yunus GÜRER hocamız tarafından seminer düzenlendi. Bu kapsamda mesleğin avantajlı ve dezavantajlı yönlerine değinen hocamız öğrencilerden gelen soruları cevaplandırarak konuşmalarını sonlandırdı. Hocamıza teşekkür ederiz.

Ock

Yeşilay tarafından hazırlanan"Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı" görersellerle bağımlılıkla nasıl mücadele edilmelidir.

Ara

HEDEF YKS 2024 Projesi Kapsamında 12.Sınıflarımıza yönelik TYT Denemesi Yapıldı. Yapılacak denemeler neticesinde öğrencilerimizin kazanım eksikliklerinin tespiti amaçlanmaktadır.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. Yılını büyük bir coşkuyla kutladık.

Ekm

Daha önce Sadrettin Konevi Anadolu İmam Hatip Lisesinin Kullandıı Binaya taşındık. 06/02/2023 tarihinde yaşanan deprem sonrası yeni Eğitim - Öretim dönemine yeni binamızda başladık.

OKUL MÜDÜRÜMÜZ MUHAMMED UYKUN'UN VEDA MESAJI

2016 Yılı Ağustos Ayında Kurucu Müdür olarak Görevlendirildiğim Mahmud Celaleddin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesinden Tayinimin Akmercan Anadolu Lisesine çıkması sebebiyle ayrılıyorum.  Kendi evimiz gibi gördüğüm İmam Hatip okularından ayrılmanın burukluğu içerisindeyim. İmam hatip okullarının hizmetkarı olmak bizim için bir şeref idi. Bu süre içinde başta öğretmenlerim ve personelim olmak üzere , öğrenci velilerim ve öğrencilerimden ben razı idim Allah da razı olsun haklarını helal etmelerini dilerim. Eğer benim hakkımın da var ise herkese halal-i  hoş  olsun.  Devletimizin kurumlarında makam ve mevkiler gelip geçicidir; asil olan bulunduğumuz yerlerde hoş bir seda bırakmaktır, düsturundan hareketle benden sonra görevi devralacak Müdür Arkadaşımız Abuzer ULUDAĞ hocamın okulumuzu daha iyi duruma getireceği inancıyla kendisine başarılar diliyorum.  Sizleri yeni okulumda misafir etmekten mutluluk duyarım.

Saygı ,sevgi, muhabbetle ... Allah'a emanet olunuz.

Haz

Okulumuz Fizik Öğretmeni Ferdi KİLAYİKLİ ve öğrencilerimizin katılımıyla okulumuz çevresinde "Çevre Temizliği Toplum Hizmeti Çalışması" yapıldı.

Haz

Okulumuz İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Ferhat İMERT emekli oldu.

May

Her yıl 18-24 Mayıs tarihlerinde kutlanan "Müzeler Haftası" için okulumuz Coğrafya Öğretmeni Ömer KAYA ve öğrencilerimiz okul panosu hazırladılar.

May

Mesleki Tatbikat Kulübü sorumlu Öğretmen ve Öğrencileri Mayıs ayı toplantısını ve  "Mescit ve Camilerde İmamlık ve Müezzinlik "çalışmasını okul mescidimizde gerçekleştirdi.

May

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları kapsamında öğrencilerimizin hazırladığı projelerin sergilendiği fuarımız; Yeşilyurt Kaymakamız Sayın Osman UĞURLU ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cemal KALAY'ın katılımıyla açıldı. Projelerimizin sergilendiği fuarımız 23-24 Mayıs Pazartesi ve Salı günleri saat 10:00-14:00 aralığında gezilebilecektir.

May

KTS "Akademik Gelişim Ve Kariyer Planlama" alanı çalışması kapsamında; Araştırmacı-Yazar Furkan Yılmaz ALTUNÖZ okulumuz konferans salonunda öğrencilerimizle bir araya geldi.

Araştırmacı-Yazar Furkan Yılmaz ALTUNÖZ' ün konferansı öğrencilerimiz tarafından ilgiyle dinlendi.

May

KTS Öğrenci Mesleki Gelişim Alanı çalışması kapsamında;  okulumuz 9-A sınıfı öğrencileri ve Tarih öğretmenimiz Gökhan YILMAZ Battalgazi İlçemizin önemli tarihi ve kültürel mekânlarını ziyaret ederek tarihi ve dini eserleri inceleyererek milli bilinçlerinin gelişmesine katkı sağlamışlardır.

May

KTS Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler alanı çalışması kapsamında; okulumuz komşularından "Beydağı Gençlik Merkezi" ni okulumuza davet ederek spor salonumuzda ortak kültürel ve sportif etkinlikler gerçekleştirdik. Çalışma Beden Eğitimi Öğretmenimiz Turgay Durmaz tarafından düzenlendi.